Om

Om MV Produkter

MV Produkter etableres i 2015 i Gørding. Baggrunden for opstarten af MV Produkter er det store kendskab til murværk. Herunder kendskab til de skader, som den traditionelle afrensningsformer, muresyre, forvolder.

 

Efter at have testet produkter fra udvalgte leverandører, etableres kontakt til det amerikanske firma i Kansas, der har udviklet renseprodukter siden 1939.

 

Der udvikles ”Klar til brug” renseprodukter tilpasset det danske marked i samarbejde med amerikanerne. Produkterne udvikles til erhvervsmæssigt brug, med murer og entreprenører som kunder. Specielt når der bygges nye bygninger er det vigtigt for leverandørerne af disse, at levere et rent og flot slutprodukt, hvor murværket står som forventet af kunden.

 

Primo 2016 sælges de første produkter gennem trælasterne. Først Davidsen og 10-4 Tømmerhandel, herefter forhandles MV Produkter i alle førende trælaster i Danmark.

 

Sideløbende med produktudviklingen og indsalg af produkter til trælasterne, udvikles Murværkerne, som et som et selskab med speciale i renseopgaver, med udførende renseopgaver for både virksomheder og private.

 

De første produkter

De første og mest populære produkter er MV Syre Erstatning og MV Murværks Rens.

 

MV Syre Erstatning er et effektivt, sikkert alternativ til den traditionelle syre til rengøring af mursten i forbindelse med opmuring. MV Syre Erstatning er specielt til ny murværks konstruktion og fjerner overskydende mørtel, snavs og andre tilsmudsninger i forbindelse med opmuring. Den er ideel til projekter, hvor traditionelle syre rengøringsmidler ikke er tilladt. MV Syre Erstatning indeholder ingen saltsyre eller andre traditionelle uorganiske syrer og er sikker til brug på og omkring de fleste metaloverflader, indendørs eller udendørs. Det er op til 70 procent mere effektive end citronsyre og glycolsyre, og 50 procent mere effektive end phosphorsyre.

 

MV Murværks Rens er et effektivt, sikkert alternativ til den

traditionelle syre til rengøring af mursten. MV Murværks Rens

fjerner overskydende mørtel, snavs og andre tilsmudsninger på

murværk/tegl. Den er ideel til projekter, hvor traditionelle syre

rengøringsmidler ikke er tilladt.

 

MV Mangan Kontrol

Hurtigt efter udvikles MV Mangan Kontrol.

MV Mangan Kontrol er et syreholdigt rensemiddel til nye murværksoverflader, der udsættes for vanadium- og manganpletter samt andre metalliske pletter.

MV Mangan kontrol gør det nemt at rense og reducerer risikoen for salpeterudslag.

 

Alle 3 produkter er udviklet specielt til nybyggeri og laboratorie testet inden de kom på markedet.

 

Special produkter

Opgaverne kom hurtigt ind. Og MV Produkter indser at det ikke kun er nybyggeri, der kræver afrensning. Mange byggerier har forskellige former for skader/snavs. Derfor udvikles der løbende produkter til afrensning af eksisterende bygninger. Og ikke kun til nybyg. Her kan nævnes: Mangan Fjerner, Salt Fjerner, Kalkudfældnings Fjerner, Rust Fjerner og mange flere.

 

Kendetegnet ved dem alle er, at de er udviklet til specielle renseopgaver, når skaden er sket.

 

 

Teknisk Chef Bo Feldskov (Pressefoto)